Az alábbiak a horoszkóp jegyekhez tartozó ásványok:

Ásvány ékszerek horoszkópja

Kos (március 21 – április 20): a korall, a gránát, az ametiszt és a tűzopál az ásványok közül a Kos jegyhez tartoznak.

Bika (április 21 – május 21): a rózsakvarc, a zafír, a malachit és a smaragd az ásványok közül a Bika jegyhez tartoznak.

Ikrek (május 22 – június 21): a tigrisszem, az achát, a karneol és a gyöngy az ásványok közül az Ikrek jegyhez tartoznak.

Rák (június 22 – július 22): a holdkő, a hegyikristály, a gránát és a smaragd az ásványok közül a Rák jegyhez tartoznak.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23): az arany, a sárga gyémánt, a tigrisszem és a rubin az ásványok közül az Oroszlán jegyhez tartoznak.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23): a gyöngy, az amazonit, a jáspis és a zafír az ásványok közül a Szűz jegyhez tartoznak.

Mérleg (szeptember 24 – október 23): a gyémánt, az opál, az achát és a jáspis az ásványok közül a Mérleg jegyhez tartoznak.

Skorpió (október 24 – november 22): a topáz, a gránát, a malachit és a rubin az ásványok közül a Skorpió jegyhez tartoznak.

Nyilas (november 23 – december 21): a zafír, a türkiz, a topáz és a lila turmalin az ásványok közül a Nyilas jegyhez tartoznak.

Bak (december 22 – január 20): az obszidián, a gránát, a jáspis és a türkiz az ásványok közül a Bak jegyhez tartoznak.

Vízöntő (január 21 – február 19): az ametiszt, az achát, a türkiz és az opál az ásványok közül a Vízöntő jegyhez tartoznak.

Halak (február 20 – március 20): az ametiszt, az achát, a jáspis és a türkiz az ásványok közül a Halak jegyhez tartoznak.

 

Szűz horoszkóp lápisz lazuli ásvány karkötő

Rák horoszkóp rodokrozit ásvány karkötő